Rekonstrukce WEBU
Stránky nejsou funkční !!!

25 caffé

Pražírna od roku 2015.

A všichni se ptají proč 25?

Není v tom žádný důvod. Prostě název, který nemusíte překládat a graficky mi připomíná tamper, který tlačí kávu…

Spoustu věcí jsem se naučil. O kávě, o pražení, o životě…

Po prvním pražení jsem byl vysloveně zděšený. Já tam tukávu necítil. Byla tam pekárna, bukové dříví jenom ne káva. Naštěstí mi zkušení poradili, abych počkal, že se dočkám. Dva tři dny a bylo to. Káva, káva, káva. Takže až Vám někdo bude vnucovat úplně čerstvou kávu, nedejte na něj. Počkejte … týden …

Káva je na svém vrcholu i měsíc po pražení, ale tři měsíce po pražení už nestojí za námahu.

Musel jsem se naučit dělat si poznámky na jakoukoliv nádobu s kávou. Zelenou i praženou. Stačí se zamyslet a už nepoznáte jednotlivé kávy od sebe… A všude psát datumy. To se taky vyplácí.